19 квітня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині поліція охорони проводить соціальну акцію

З 15 вересня на території держави та Кіровоградської області зокрема розпочалася всеукраїнська осіння соціальна акція «Квартира під охорону», що триватиме до кінця місяця.
Щоденно в містах Кіровоградщини на цілодобове чергування заступають 13 нарядів мобільних груп затримання поліції охорони, які забезпечують охорону майна на об’єктах різних форм власності.
На сьогодні це питання є більш, ніж актуальним, адже злодії вигадують винахідливі способи проникнення в оселю. Встановлення сучасної сигналізації стало невід'ємною процедурою в облаштуванні помешкань громадян.
Традиційно на території держави проводиться всеукраїнська осіння соціальна акція «Квартира під охорону». Цього разу у період із 15 по 30 вересня підрозділи поліції охорони зможуть взяти під охорону квартиру або будинок за половину вартості монтажних послуг, а учасники антитерористичної операції отримають знижку у 75 % на монтажні роботи.
Управління поліції охорони в Кіровоградській області пропонує усім мешканцям звернути увагу та зекономити, адже вже у жовтні вартість послуг стане звичною. Звертайтеся до підрозділу за адресою: м. Кропивницкий, вул. Габдрахманова, 1.
У разі виникнення запитань телефонуйте:
0 800 502 220
Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні.
Також телефонуйте з мобільного за наступними номерами (дзвінки з мобільних телефонів згідно умов вашого тарифного плану):
Київстар 097 050 22 20
Lifecell 073 050 22 20
Vodafone 099 050 22 20
Лінії працюють цілодобово.
Детальну інформацію можна отримати і на сайті поліції охорони: www.guard.np.gov.ua.
Управління поліції охорони
в Кіровоградській області
На Кіровоградщині поліція охорони проводить соціальну акцію
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований