17 травня 2024, п’ятниця

Бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка запрошує (АНОНС)

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка з 19 по 25 вересня:
20 вересня о 14:30 запрошуємо до відділу підліткового читання на осінній фест «Подорож у країну Картопляндію». Всі учасники фесту візьмуть участь в різноманітних естафетах, конкурсах та «картопляних іграх». Ви дізнаєтесь багато цікавих фактів про користь улюбленого овоча українців – картоплю, що вона символізує і яку роль відіграє в житті людей. Родзинкою свята будуть частування учасників пирогами з картоплею.
20 вересня о 10 годині 30 хвилин фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують найменших читачів на лялькову виставу з елементами гри «Як треба вітатися?» з циклу заходів міні-проекту для молодших школярів «Веселі  пригоди звіряток–маляток у бібліотеці».
21 вересня о 13 годині у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відбудеться зустріч з учасниками бойових дій на Сході України на тему: «Хоробрі серця». 
22 вересня о 10 годині 30 хвилин у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться інтерактивне голосне читання  казки «Вугільний чоловічок» з циклу заходів міні-проекту для дошкільнят «В гостях у казки».
22 вересня о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет  з нуля» на тему: «Створення привітальної листівки за допомогою он-лайн сервісів».
25 вересня об 11 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання  запрошують всіх бажаючих взяти участь у першому осінньому фестивалі родинного читання Happ Rabbit  Fest- kr. На вас чекає: презентація книг та буктрейлерів, пізнавальний квест, LEGO-турнір, творчі майстер-класи та інші сюрпризи. 
З початку навчального року у відділі діятиме книжкова виставка «На борту шкільного корабля», де кожен бажаючий зможе взяти собі літературу, що допоможе школярам під час навчального процесу.
«Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. 
Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.
 
Бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка запрошує (АНОНС)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований