17 травня 2024, п’ятниця

В ОДА розповіли, хто отримує найбільшу зарплатню на Кіровоградщині

На Кіровоградщині середня заробітна плата становить 3 тис. 660 грн. Про те, де в області виплачують найбільшу заробітну плату, а у яких галузях вона найменша, розповіла під час сьогоднішньої апаратної наради директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Ніна Рахуба, пише УНН-Центр.
Понад 5 тис. грн (5 тис. 308 грн) отримують у транспортній галузі. Представники фінансової та страхової галузей зароблятють 5 тис. 209 грн, у промисловості – 4 тис. 331 грн, у сільському господарстві – 3 тис. 687 грн.
Найнижчу зарпалатню в області отримують освітяни, медики, соцпрацівники, працівники культури, спорстмени – 3 тис. 162 грн. Майже на такому ж рівні зарплата у закладах торгівлі, харчування та сфері туризму – 3 тис. 198 грн.
За словами посадовця, незважаючи на те, що сьогодні середня заробітна плата в області менша від тієї, якої треба досягти відповідно до поставлених доручень (4 тис. грн), цьогоріч спостерігають її зростання. Наприклад, у 2014 році середня зарплатня в області становила 2 тис. 727 грн, у 2015 – 3 тис. 37 грн.
В ОДА розповіли, хто отримує найбільшу зарплатню на Кіровоградщині
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований