01 жовтня 2024, вівторок

Депутати Кіровоградської облради відвідали геріатричний пансіонат

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко та депутати обласної ради, члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціальної політики, відвідали низку закладів охорони здоров’я в Олександрії, у рамках виїзного засідання. Про це повідомляє офіційний порта Кіровоградської обласної ради. 

Членами комісії одностайно було прийнято рішення про виїзний формат постійної комісії засідання аби особисто поспілкуватися не тільки з керівниками закладів, а і пацієнтами, які там перебувають.
Першочергово депутати  відвідали Олександрійську геріатричний пансіонат з спеціальним відділенням.
Крім запланованого спілкування з керівником закладу Віталяєм Скляровським, народні обранці оглянули кімнати для проживання пацієнтів та особисто поспілкувалися з їхмешканцями.
– Нам тут подобається, постійно організовують різні концерти та культурні заходи аби ми тут не сумували, – зазначила одна з пацієнток.
Очільник обласної ради звернув увагу керівництва закладу на необхідність поліпшення не тільки умов проживання, а й урізноманітнення дозвілля.
Враховуючи специфіку даного закладу та особливі потреба пацієнтів які обмеженні у вільному пересуванні, необхідно постійно вносити різноманіття в їх культурне життя , – зазначив Олександр Чорноіваненко.
Усі бажаючі могли вільно залишити анонімну записку для голови обласної ради або депутатів.

Депутати Кіровоградської облради відвідали геріатричний пансіонат
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований