29 вересня 2024, неділя

Суд несудимий: У Кропивницькому апеляційний суд виправдав і звільнив від відповідальності свого колегу

Нагадаємо, що попередньо суддя Кіровського районного суду Олексій Галаган втікав від патрульних поліцейських, а пізніше у наркодиспансері алкотестер показав, що водій був п’яний. Перша інстанція розглядала справу протягом чотирьох засідань і визнала працівника Феміди винним у злісній непокорі поліції та кермуванні у нетверезому стані.
Суддя не погодився з таким рішенням і подав апеляційну скаргу, проте сьогодні на засідання не з’явився, а його інтереси представляв адвокат. 
Апеляційний суддя, зачитуючи рішення, повідомила, що через порушення інструкцій при заповненні протоколів, свідчення свідків, покази поліцейських та записане відео на нагрудні реєстратори не вважає доказовою базою. Відтак, вину Олексія Галагана не доведено, рішення скасовано і оскарженню не підлягає. 
Коли суддя Людмила Ткаченко виходила із зали засідань, їй у слід кричали «ганьба». Активісти обурені таким рішенням. Вважають, що рішення було написано заздалегідь, адже в нарадчій кімнаті суддя провела близько години, а за цей час неможливо написати рішення на 10 аркушів паперу. 
[widgetkit id=1382]
Після цього, група присутніх пішла скаржитись до голови апеляційного суду. Та той повідомив, що не має ніякого вправа вмішуватись у судові розгляди своїх колег. 
Суд несудимий: У Кропивницькому апеляційний суд виправдав і звільнив від відповідальності свого колегу
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований