29 вересня 2024, неділя

Депутати міськради Кропивницького двічі не проголосували за передачу Парку Перемоги на баланс комунальників

Депутати міської ради Кропивницького не захотіли повертатися до розгляду питання про передачу Парку Перемоги на баланс КП "Кіровоград-Благоустрій". Попередній розгляд питання, нагадаємо, не дав необхідної кількості голосів.
Повернутися до розгляду цього питання попросив заммера Олександр Грабенко, мотивуючи це тим, що державою уже виділено кошти на утримання та реконструкцію парку. Разом з тим, депутат Демченко зауважив, що депутати не отримали жодних роздаткових матеріалів, де було б показано план Парк з прив'язкою до місцевості.
Не дивлячись на запевняння міського голови, що з проектом все гаразд, депутати не захотіли підтримувати передачу землі як, фактично, "кота в мішку".
Нагадаємо, проект рішення передбачав передачу КП «Кіровоград-Благоустрій» в постійне користування земельної ділянки для розміщення парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк «Перемоги». Депутати мали затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для обслуговування та збереження парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк «Перемоги» орієнтовною площею 51,5 га (у тому числі по угіддях – землі, які використовуються для відпочинку та оздоровлення).
Депутати міськради Кропивницького двічі не проголосували за передачу Парку Перемоги на баланс комунальників
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований