30 вересня 2024, понеділок

У Кропивницькому завод “Ельворті” відкрив свої двері для відвідувачів (ФОТО)

Сьогодні вранці, 24 веренся, у Кропивницькому з нагоди Дня машинобудівника на заводі «Ельворті-Червона Зірка» відбувся день відкритих дверей. Свідком події був кореспондент Златополя. 
Близько 500 жителів міста, серед яких діти, студенти, родини працівників підприємства та ветерани заводу прийшли подивитися як розвивається та працює одне з найпотужніших та найбільш стабільних підприємств міста. У виставковому комплексі гості змогли ознайомитися із сільгосптехнікою починаючи з історичних зразків техніки і до сучасних, оглянути як працює торговий дім «Ельворті», побувати у двох цехах, один з яких «Металіт» – новий, ливарний цех, який використовує нове обладнання за європейськими стандартами і наразі не має аналогів в Україні. 
[widgetkit id=1384]
По закінченню екскурсії гостям заходу вручили сувеніри з логотипами підприємства. 
Довідка: Завод «Ельворті» – провідний виробник посівної та ґрунтообробної техніки в Україні. Заснований у 1874 році англійськими підприємцями – побратимами Робертом та Томасом Ельворті у місті Єлисаветград. У 80-тих роках завод «Ельворті» був одним з провідних заводів з виготовлення сіялок в Европі. Станом на сьогодні на підприємстві працює понад 1000 чоловік.
У Кропивницькому завод “Ельворті” відкрив свої двері для відвідувачів (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований