18 травня 2024, субота

У Кропивницькому відкриють список доріг, які ремонтуються

"Маніпуляції окремих депутатів щодо ремонтів кропивницьких доріг необхідно нівелювати аби не допустити політизації процесу" – на цьому під час апаратної наголосив міський голова Андрій Райкович, інформує кореспондент Златополя з місця події. 
"Нам постійно закидають, мовляв дороги ремонтують лише на виборчих округах певних депутатів. Аби уникнути подібних звинувачень, необхідно максимально відкрити для громади даний процес. Варто зробити електронний реєстр подібних вулиць та розмістити його на офіційному сайті ради", – повідомив посадовцям та журналістам міський голова. 
Згадав Андрій Райкович й про освітлення вулиць. Так, на думку очільника міста, окрім світлодіодного освітлення не варто забувати й про звичайні лампи зовнішнього освітлення. 
"Ми ще не настільки багаті, щоб бездумно викидати усі лампи, котрі замінили світлодіодними. Ті лампи, котрі використовувались раніше варто використовувати як запасний варіант та для заміни тих ламп що можуть перегоріти з тих чи інших причин", – озвучив своє бачення ситуації Андрій Райкович.
У Кропивницькому відкриють список доріг, які ремонтуються
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований