18 травня 2024, субота

На Кіровоградщині збирають кошти на лікування воїна-земляка

Тривожна звістка надійшла із зони бойових дій на Донеччині – незважаючи на оголошений період "тиші", внвслідок обстрілу бойовиків тяжке кульове поранення в голову отримав наш земляк-маловищанин Діма Малахатько. Про це повідомляє кореспондент Златополя у Малій Висці, що на Кіровоградщині.
Свого часу Дмитро захищав незалежність України під час першої хвилі мобілізації, був поранений, демобілізувався, а нині перебував у війську вже як контрактник.
Зараз воїн батальйону «Айдар» під наглядом лікарів у Дніпрі, поряд з ним його мама Марія Петрівна.
Бойові побратими Д.Малахатька і його мама звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти коштами на лікування захисника. 
Кошти можна перераховувати на картковий рахунок у «Приватбанку» 4149 4978 0629 3132, на ім’я Малахатько Марії Петрівни. Телефон  мами Дмитра – 096 21 67 844.
До речі, тиждень тому на військкомат передали з області президентську медаль «Захиснику Вітчизни», якою нагороджено Д.Малахатька за звитягу під час захисту України.Дмитру про нагороду повідомили і той просив, якщо можна, передати медаль через його брата, теж учасника АТО.
Підтримаймо земляка-героя, допоможемо йому одужати і повернутись додому!
 

На Кіровоградщині збирають кошти на лікування воїна-земляка
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований