04 травня 2024, субота

Кіровоградщина: поїзд “Інтерсіті” продовжить курсувати через Долинську і надалі

Поїзд "Інтерсіті" сполученням Київ – Херсон, що проходить через Долинську, курсуватиме цілий рік. Про це повідомив заступник начальника Департаменту пасажирських перевезень дальнього сполучення «Укрзалізниці» Олександр Красноштан, пише "День".
«Підсумували результати літніх перевезень – результати є, вони непогані. За рахунок оптимального використання рухомого складу вдалось наростити обсяги перевезень, призначити додаткові поїзди, в тому числі абсолютно нові. Більш того, Інтерсіті Київ – Херсон, що від початку планувався на літо, переходить в цілорічні», – написав Красноштан на своїй сторінці у Facebook.
Нагадаємо, швидкий поїзд «Інтерсіті» сполученням Київ – Херсон запустили 5 липня цього року. Порівняно з існуючими потягами, які з Києва до Херсона йдуть близько 12 годин, новий «Інтерсіті» долає цей шлях за 7 годин 15 хвилин. Час відправлення зі столиці – 7.37. Із Херсона потяг відправляється о 15.57.
До станції «Долинська» (Кіровоградська область) пасажирів везе електролокомотив, який там змінюють на тепловоз. Потяг пропонує вагони 1 і 2 класу. Ціна квитка в одну сторону у вагоні 2 класу – 205 гривень. Квиток на 1 клас обійдеться у 290 гривень.
 
Кіровоградщина: поїзд “Інтерсіті” продовжить курсувати через Долинську і надалі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований