18 квітня 2024, четвер

В Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області відбулось засідання Громадської ради

На черговому засіданні Громадської Ради при Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області, яке відбулося 27 вересня поточного року, за участі    в.о. начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Тетяни Гавренкової, обговорювалися питання щодо кількісного розподілу платників податків, зареєстрованих в органах ДФС у Кіровоградській області та сплата ними платежів до бюджету; легалізації заробітної плати як один із пріоритетних напрямків роботи фіскальних органів області; стану роботи щодо запобігання корупції в територіальних органах ДФС в області у 2016 році, тощо. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС в області.
На початку заходу очільниця обласного апарату доповіла присутнім про роботу відомства за 9 місяців поточного року, зазначивши, що за оперативними даними платники податків Кіровоградської області мобілізували до зведеного бюджету понад 4 мільярди гривень. 
Темпи наповнення бюджетів усіх рівнів в 1,6рази більше, ніж у  2015 році. А це в свою чергу більше на півтора мільярда гривень. 
До державного бюджету платниками регіону прораховується надходження 1 мільярда 817 мільйонів гривень. Рівень минулого року буде перевищено більш ніж на 780 мільйонів гривень, або на 76 відсотків.
Місцеві бюджети Кіровоградської області протягом січня – вересня поточного року очікується наповнити на 2,3 мільярди гривень податків і зборів, що на 803млн.грн. більше у порівнянні з відповідним періодом минулого року, темп росту надходжень складає 155,6відсотків.
Характерною ознакою заходу став безпосередній прямий діалог учасників, який виразився у значній кількості запитань з боку представників громадських організацій та ґрунтовно наданих відповідях доповідачів.
Крім цього, під час засідання Громадської ради було обговорено та затверджено план роботи Громадської ради на IV квартал 2016 року та запропоновано на наступному засіданні розглянути питання податку на нерухомість, транспортного податку та плати за землю з юридичних осіб.
 
В Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області відбулось засідання Громадської ради
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований