18 квітня 2024, четвер

У Новомиргороді кожен четвертий учасник АТО знайшов роботу за допомогою спеціалістів центру зайнятості

Спочатку поточного року послугами Новомиргородського районного центру зайнятості скористались 142 особи з числа демобілізованих військовослужбовців, майже кожен четвертий з яких працевлаштовані. Про це Златополю повідомив Юрій Сула, директор Новомиргородського районного центру зайнятості.
За його словами, однією із форм сприяння зайнятості зазначеної категорії громадян, а саме – розширення можливості їхнього закріплення на робочому місці є громадські та інші роботи тимчасового характеру. 
Варто зауважити, що ці роботи дозволяють також вирішувати нагальні соціальні проблеми територіальних громад. Тож органи місцевого самоврядування залучаються до їх організації та фінансування. 
Активною у цьому напрямку є взаємодія районного центру зайнятості з багатьма сільськими та селищною радами. В населених пунктах руками безробітних наводиться лад. В основному це – прибирання сміття, обкошування трави, впорядкування придорожніх смуг, кладовищ, зон відпочинку, а також ремонтні роботи на об’єктах соціальної сфери та пам’яток культури. Зокрема, спільно з Веселівською сільською радою в рамках підготовчих заходів до проведення 46-го Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти» організовано ремонтні роботи сільського Будинку культури, до яких залучалися безробітні мешканці, у т.ч. з числа учасників АТО.
 
У Новомиргороді кожен четвертий учасник АТО знайшов роботу за допомогою спеціалістів центру зайнятості
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований