18 квітня 2024, четвер

Рятувальники ліквідували 3 пожежі та спиляли аварійне дерево (дайджест надзвичайних подій на Кіровоградщині)

З 30 по 31 жовтня надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на прес-службу Управління ДСНС в Кіровоградській області.
Місце і коротка характеристика надзвичайних подій :
30 жовтня – Новомиргородський р-н, с. Каніж: виникла пожежа 3,5 га сухої кукурудзи на полі. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Знам’янський р-н, с. Новороманівка: виникла пожежа 49 м2 покрівлі господарської споруди та 1,7 т грубих кормів на території приватного домоволодіння. Причина – дитячі пустощі з вогнем.
м. Долинська: виникла пожежа старих домашніх речей та 30 м2 покрівлі господарчої споруди  на території приватного домоволодіння. Причина – коротке замикання електромережі. Врятовано житловий будинок.
м. Кіровоград, вул. Воронезька: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по спилюванню та прибиранню дерева, що загрожувало падінням на житловий будинок.
31 жовтня – м. Кіровоград, вул. Чорновола: виникла пожежа автомобіля «Тойота Ландкрузер». Причина – коротке замикання електромережі.
 
Рятувальники ліквідували 3 пожежі та спиляли аварійне дерево (дайджест надзвичайних подій на Кіровоградщині)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований