20 квітня 2024, субота

Кіровоградські бійці що на кордоні з Росією потребують допомоги !

Кіровоградським бійцям терміново потрібна допомога! Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала кіровоградська волонтерка Наталя Салімова
“Найбільше беруть за душу чоловічі сльози… особливо, коли це переживання батька за сина, …коли це сльози безнадіїї…Сьогодні в пункт збору теплих речей звернувся чоловік…, його аж трусило від переживання, на очах були сльози… Син пішов добровольцем… Спочатку були на навчаннях, наразі їх перекинули на кордон з Росією в Луганську область. Хлопці зараз під відкритим небом… без продуктів харчування…, теплих речей…, без палатки!!! Прикордоники дали ящик мівіни… Це все, що у них є!!!! Керівництво не зважає на потреби бійців!!! Хлопцям потрібні ПАЛАТКИ!!! ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ!!! ТЕПЛІ РЕЧІ!!! БУРЖУЙКИ!!! Їх 30 чоловік. Давайте допоможемо!!!”, – пише волонтерка.
 
“На Західній Україні можна замовити 4-містні палатки, двослойні, витримують 30 градусів морозу. Одна коштує 1500 гривень. Їм потрібно 8! Отже, потрібні кошти або палатки, або ідеї, як вийти з ситуації”. 
 
Звертатися можна за телфоном: 095 132 97 99.
Номер картки ПриватБанку: 4149 4978 1344 4579
Кіровоградські бійці що на кордоні з Росією потребують допомоги !
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований