29 березня 2024, п’ятниця

Кіровоградські підприємці сплатили до місцевих бюджетів майже 92 млн. грн. єдиного податку

З початку 2014 року підприємці – єдинщики Кіровоградщини сплатили 91,9 мільйонів гривень єдиного податку. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на прес-службу ГУ ДФС у Кіровоградській області.
У порівняні з минулим роком, місцеві бюджети області цьогоріч отримали на 9,5 млн. грн. більше. 
Левову частку єдиного податку сплатили підприємці – фізичні особи, котрі обрали спрощену систему оподаткування. Ними перераховано до місцевих бюджетів 76,1 млн. грн. єдиного податку, юридичні особи поповнили бюджет на 15,8  мільйонів гривень.
Як стверджують фахівці відомства, таке зростання надходжень від «спрощенців» обумовлене не тільки законодавчими змінами, які розширили можливості підприємців і спростили перехід на сплату єдиного податку, а й підвищенням рівня культури та соціальної відповідальності бізнесу.
„Збільшення сум надходжень – це черговий доказ податкової свідомості платників та сумлінного виконання своїх обов’язків. Адже, стабільні надходження, як ніколи потрібні не тільки для фінансової стабільності, а й для забезпечення миру та спокою в Україні”, – зазначила начальник Головного управління ДФС у Кіровоградській області Надія Воленшчак.
 
Кіровоградські підприємці сплатили до місцевих бюджетів майже 92 млн. грн. єдиного податку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований