08 травня 2024, середа

Волонтери Кіровограда збирають єдиний центр і завтра підуть в ОДА

Учора, першого листопада, на площі Героїв Майдану зібралися представники чотирьох волонтерських груп Кіровограда. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Зібратися волонтерів, які допомагають нашим військовим і переселенцям зі Сходу змусила ситуація в армії та державі. Крім цього, благодійники обговорили можливість створення єдиного координаційного центру для волонтерів, який би зміг систематизувати роботу волонтерських груп та підвищити ефективінсть і своєчасність надання допомоги. 
Волонтери у понеділок після апаратної наради в ОДА планують прийти до керівництва області, щоб стимулювати співпрацю волонтерів та чиновників. Крім того, волонтери хочуть попросити керівників області посприяти їм у налагодженні контакту з великим бізнесом.
– Якщо наші хлопці там не вистоять, війна прийде сюди. – говорить волонтер зі Щастя Павло Кучеренко. – Бізнес “полетить” як полетів він на Донбасі. Так що давайте будемо допомогати нашим хлопцям звідси, поки є така можливість, тому що коли війна буде тут, допомогти буде набагато складніше.
{youtube}v=n59PxfAb2MQ{/youtube}
[widgetkit id=190]
Волонтери Кіровограда збирають єдиний центр і завтра підуть в ОДА
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований