08 травня 2024, середа

З Олександрії у зону АТО після ремонту відправили легендарного “Дракона” (ФОТО)

Олександрійські ентузіасти завершили ремонт легенди 79-ої аеромобільної бригади – “Дракона”. Учора 2 листопада, за автомобілем приїхав його водій Сергій Мудрий. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на Моя Олександрія.
Тягач відправиться в зону бойових дій до Краматорська. Машину реставрували декілька міських ентузіастів в звичайному гаражі – це Володимир Горіславец, Сергій Качинський, Олег Возіяну. За словами Горіславца, ремонтні роботи їх група провела за власні кошти у вільний від основної роботи час. Особливої підтримки ніхто не надав. Благодійники здійснили капітальний ремонт двигуна, а також кузовні роботи – рихтування, зварку, фарбування і бронювання. Крім того, водієві “Дракона” подарували нову магнітолу з комплектом динаміків.
 
Тягач на базі “Уралу” служить у 79-й Миколаївській аеромобільній бригаді для евакуації з поля бою підбитої техніки і поранених. Автомобіль брав участь в боях на Саур-могилі, в Іловайськом казані, Червоному Лимані і Краснодоні. Завдяки невразливості, отримав прізвисько “Дракон” і став легендою АТО.
 
                                                                               
                                                                               
                                                                                 
 
 
 
 
 
З Олександрії у зону АТО після ремонту відправили легендарного “Дракона” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований