19 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині вшанували ветеранів податкової служби

Традиційно, 30 жовтня відмічається День вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби України. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на прес-службу ГУ ДФС у Кіровоградській області. 
В цей день, з членами Асоціації ветеранів державної податкової служби в регіоні зустрілося керівництво фіскальної служби Кіровоградщини.
Начальник Головного управління ДФС в області Надія Воленшчак, вітаючи ветеранів, зазначила, що більше половини присутніх в залі стояли у витоків створення служби і присвятили цій нелегкій справі багато років свого життя. Серед них були податківці різних поколінь і різних життєвих шляхів. Хтось починав працювати в інспекціях державних доходів, хтось прийшов вже до державної податкової адміністрації. Однак спільною для всіх стала служба на користь держави та суспільства.
“Ми вітаємо і шануємо вас. Щиро дякуємо за вашу сумлінну працю протягом багатьох років результатом якої стала неоціненна спадщина, яку ви передали нам, вашим молодшим колегам – міцна та розбудована податкова служба, чудовий досвід подолання перешкод та дух переможців, вміння йти до поставленої мети попри будь-які труднощі. Ми завжди будемо вдячні вам – людям, які стояли на початку важкого шляху до сьогоднішніх успіхів. Які забезпечили спадкоємність не тільки знань та досвіду, а й головних цінностей, що покладені в основу нашої роботи – патріотизму, віри, відданості, професіоналізму. Ваші мудрі поради потрібні нам і сьогодні на нелегкому шляху перетворень”, – звернулася до ветеранів податкової служби начальник ГУ ДФС у Кіровоградській області Надія Воленшчак, вітаючи їх зі святом – Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів Державної податкової служби України.
Присутні члени осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України» у Кіровоградській області подякували колективу фіскальної служби Кіровоградщини за підтримку та допомогу. Вони й сьогодні роблять значний внесок у розвиток служби: долучаються до громадської діяльності та роботи з молоддю, адже ще сповнені сил, енергії, мають величезний багаж знань та досвід.
Ветерани обмінялися спогадами про часи створення служби, згадали її керівників, обговорювали і проблеми сьогодення та бажали усім міцного здоров’я, довгих років життя та мирного неба над головою.
 
На Кіровоградщині вшанували ветеранів податкової служби
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований