19 травня 2024, неділя

Клуб для молоді з особливими потребами організують у Кропивницькому

У Кропивницькому створять перший клуб для молоді з обмеженими можливостями. Про це розповів керівник клубу, протоієрей Кафедрального Спасо-Преображенського собору УПЦ МП Іван Шемедюк, пише УНН-Центр.
“Напевне, це один з перших таких проектів у нашому місті, тому що чогось стабільного для молоді немає. І ті молоді люди, які закінчили навчання і випустилися з закладів, далі не мають де себе реалізувати. От цей клуб якраз і буде діяти для тих, хто перебуває наодинці з собою. Це буде місце зустрічі для того, щоб елементарно поспілкуватися, попити чаю, подивитись щось, обговорити. Крім того, є в нас така ідея — створити на базі клубу театр молоді з обмеженими можливостями. Але подивимось, як будуть приходити, бо є частина людей, яких мають привезти батьки, бо вони — візочники. Якщо хтось захоче реалізовувати себе в інших видах мистецтва, наприклад, в образотворчому мистецтві, то ми також посприяємо”, — розповів священник.
Також він додав, що молодіжний клуб буде діяти при Кафедральному Свято-Преображенському соборі УПЦ МП в недільній школі. Зустрічі плануються через тиждень по неділям.
За словами, І.Шемедюка, вже виявили бажання брати участь у заходах клубу 10 осіб, всього у місті проживають щонайменше 100 молодих людей з особливими потребами.
Клуб для молоді з особливими потребами організують у Кропивницькому
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований