19 травня 2024, неділя

Службу автомобільних доріг Кіровоградщини очолив олександрієць

Відсьогодні, 19 жовтня, Службу автомобільних доріг у Кіровоградській області очолив Вадим Валентинович Коюденко. Офіційно на новій посаді колективу його представив заступник голови Укравтодору Володимир Сущенко. Про це пише Перша Електронна.
“Я впевнений, що ми зробили правильний кадровий вибір. Вадим Валентинович молода, енергійна людина, яка знає справу і вміє правильно організувати робочий процес, – наголосив Володимир Миколайович. – Тож я прошу допомогти вашому новому керівнику по швидше освоїтися, ну а самому начальнику бажаю плідної праці”.
У свою чергу Вадим Коюденко подякував за виявлену довіру і пообіцяв зробити все від нього залежне, аби дорожнє господарство Кіровоградської області по швидше оновилося.
“Мені приємно, що з колективом я знайомий вже давно, ми добре одне одного знаємо, тож вірю, що працювати буде досить комфортно”, – додав Вадим Коюденко.
Довідково:
Коюденко Вадим Валентинович. 28.09.1981 р. м. Олександрія.
Дві вищі освіти: КДТУ  за спеціальністю «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання» та здобув кваліфікацію інженера-механіка у 2003 році;
ХНАДУ «Автомобільні дороги та аеродроми»  та спеціальність магістра з будівництва.
У дорожній галузі працює з 2003 року. У 2008 році очолив філію ДП «Кіровоградський облавтодор» «Олександрійська ДЕД», де і пропрацював начальником останні 8 років.
За високі професійні якості та здобутки неодноразово нагороджувався Грамотами та Подяками.
Службу автомобільних доріг Кіровоградщини очолив олександрієць
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований