28 березня 2024, четвер

На Кіровоградщині провели в останню путь загиблого в АТО (ФОТО)

У селищі Смоліне, що на Маловисківщині, сьогодні провели в останню путь 23-річного Олександра Сімонова, який  загинув в зоні проведення АТО.
За офіційною інформацією військових джерел,  солдат-контрактник, що проходив службу  в складі військового підрозділу 54-ї окремої  механізованої бригади, отримав травму, несумісну з життям, під час обстрілу біля села Троїцького, Луганської області 14 жовтня.
Олександр закінчив Смолінську школу, потім в  Кіровоградському вищому професійному училищі № 4 здобув  спеціальність електрогазозварювальника.
У  2013  році був призваний на строкову службу, де прийняв рішення про продовження військової служби за контрактом. Сім'ю створити не встиг, але без сина залишились батьки, які працюють на Новокостянтинівській шахті, і сестра . 
Провести земляка в останню путь приїхали військові з обласного центру та Маловисківського райвійськкомату на чолі з військовим комісаром Олександром Балабухою, представники Новокостянтинівської і Смолінської шахт, райдержадміністрації і районної ради, прийшло   багато жителів селища. 
Коли траурна процесія проходила поряд зі школою, в якій свого часу  навчався Олександр, старшокласники, що вишикувались на узбіччі, стали на коліна. 
[widgetkit id=1398]
Поховали О.Сімонова на селищному кладовищі- поряд із двома загиблими в АТО мобілізованими шахтарями.
На Кіровоградщині провели в останню путь загиблого в АТО (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований