19 травня 2024, неділя

Позов фірми скандальновідомого кропивницького судді розглядатиме інший скандальновідомий місцевий суддя

Конфлікт між мешканцями і номінальним "власником" гуртожитку по проспекту Університетський, 21, попри запевняння обласної влади вирішити проблему, триває. Черговий поштовх до цього стався днями, пише Златопіль.
За інформацією нашого видання, Кіровський районний суд м. Кропивницького ухвалою від 10 жовтня відкрив провадження у цивільній справі за позовом ПП "Вагран", яке пов'язують зі скандальновідомим місцевим екс-суддею Володимиром Ярошенком, до ряду жителів гуртожитку по проспекту Університетський, 21 про усунення перешкод у користуванні житловим приміщенням та стягнення заборгованості. 
Виніс відповідну ухвалу не менш одіозний суддя Кіровського райсуду Олексій Галаган.
Як випливає із позовної заяви ПП "Вагран", фірма вимагає стягнути з мешканців кімнати гуртожитку 10800 гривень "плати за користування кмінатою" та сплатити за "Вагран" судовий збір. Позивач мотивує це тим, що відповідно до рішення засновника (ПП "Вагран") першого травня 2014 року було вставновлено плату за користування кімнатою гуртожитку в розмірі 400 гривень за кімнату в 16,5 м2 та 500 гривень за кімнату площею в 22,5 м2. Відповідачі, нібито, не сплачують цих коштів з моменту прийняття рішення засновника.
Разом з тим, як стверджують самі мешканці гуртожитку, їм вдалося у суді скасувати пллату за проживання в гуртожитку, тож "Ваграну", у власності якого гуртожиток перебуває де-юре, ніто з них нічого не винен. Більше того, нині активісти гуртожитку в суді добиваються скасування свідоцтва на право власності на гуртожиток по проспекту Університетський. Саме на підставі цього свідоцтва представники ПП "Вагран" і вважають себе власниками гуртожитку.
Цікаво, що такі "листи щастя" від номінального власника гуртожитку отримало одразу близько десятка мешканців кімнат. Усі справи, як повідомили нам мешканці гуртожитку, розглядатиме суддя Галаган.
Позов фірми скандальновідомого кропивницького судді розглядатиме інший скандальновідомий місцевий суддя
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований