03 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградцям презентували «Шину року»

Громадські організації «Територія успіху» та «Флора» презентували в обласному центрі народну премію «Шина року». Про це повідомляє кореспондент Златополя.
За словами ініціатора зібрання Інги Дуднік, на перемогу у п’яти номінаціях конкурсу зможуть органи місцевого самоврядування чи конкретні чиновники,  котрі незважаючи на Революцію Гідності продовжують діяти всупереч інтересам власного народу. Не випадково було обрано й символ народної премії. 
«Палаюча шина свого часу стала своєрідним символом революційних подій 2013-14 року, тож не дивно, що саме її – щину, ми обрали як символ незадоволення громади діями чиновника», – розповіла журналістам Інга Дуднік.
Подати заявку і тим самим номінувати когось на цю премію може кожен, хто заповнивши для цього заявку, бланк котрого можна отримати на сайті організації watchdog-kr.com.ua, надішле її на адресу teritotiy@i.ua чи на поштову адресу: вул. Єгорова, 19, п.2.. До офіційної заявки крім того  потрібно додати факти, що підтверджуватимуть власну думку заявника. Кінцева дата подачі заявок – 20 листопада. Саме ж нагородження приурочено до річниці силового розгону учасників Євромайдану та відбудеться 30-го листопада 2014 року.  
      
Кіровоградцям презентували «Шину року»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований