02 жовтня 2024, середа

Мер Кропивницького проанонсував школярам теплі класи після канікул

Учора, 21 жовтня, під головуванням віце – прем’єр міністра України Геннадія Зубка відбулась селекторна нарада з керівниками областей та міст, на якій йшлося про хід опалювального сезону.
Про це Златополю повідомили в прес-службі міської ради Кропивницького.
У нараді взяв участь міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Під час наради урядовці відзначили, що проблеми зі стартом опалювального сезону є в трьох областях – Одеській, Херсонській та Миколаївській, тож її учасники обговорювали механізми виходу із такої ситуації. 
По завершенні наради, коментуючи представникам засобів масової інформації стан теплозабезпечення житлових будинків і об’єктів соціально – культурної сфери, міський голова повідомив, що всі садочки міста та лікарняні заклади вже підключили до тепла. 
– Великих магістральних поривів у місті вже немає, – відзначив Андрій Райкович. – Зараз аварійні бригади продовжують ліквідовувати пориви в мережі. Понад 90% житлового масиву теж з теплом. Але ситуація міняється щогодини. Вже 23 – 24 жовтня ми плануємо запускати тепло в школи, аби в разі виникнення аварійних ситуацій в системах, встигнути їх ліквідувати і підготувати школи до повернення дітей з канікул діток.
Мер Кропивницького проанонсував школярам теплі класи після канікул
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований