01 жовтня 2024, вівторок

Кропивницькі митники розповіли деталі затримання елітного авто з фальшивими документами

Митники разом з патрульними затримали елітний автомобіль з підробленим номером та документами. Інцидент стaвся нa пoчaтку тижня. Працівниками Кіровоградської митниці разом з патрульними було затримано aвтoмoбіль Volkswagen. Нa мoмент пpигoди вoдій не мaв пpи сoбі пoсвідчення вoдія. 
Під час перевірки митниками з’ясувалось, що державний номерний знак автомобіля був закордонного походження. Іспанський номерний знак не відповідає тому, що зазначено в базі даних Єдиної автоматизованої інформаційної системи Державної фіскальної служби.
Працівниками Кіровоградської митниці ДФС було проінформовано Управління патрульної поліції у м.Кіровограді Департаменту патрульної поліції про зазначений факт в результаті чого автобіль був затриманий в обласному центрі на вулиці Короленка.
При перевірці було виявлено, що номерний знак та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу мали явні ознаки підробки. Документ був роздрукований на звичайному принтері й містив неправдиві дані, а номерний знак нанесений на метал без спеціального рельєфу.
 Автомобіль доставлено на арештмайданчик. 
На даний час в митниці вирішується питання щодо складання протоколу про порушення митних правил.
Кропивницькі митники розповіли деталі затримання елітного авто з фальшивими документами
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований