01 жовтня 2024, вівторок

У Кропивницькому активісти створили петицію проти закриття пологового №2

Вчора, 24 жовтня, активісти громадської організації "Яворина" зареєстрували електронну петицію на сайті міськради Кропивницького "Про недопустимість ліквідації Пологового будинку №2 ім. "Святої Анни", де аргументують чому не варто його закривати. Про це пише Златопіль з посиланням на Гречку.
 
"Наразі дуже гостро стоїть питання, щодо подальшої долі Пологового будинку № 2 ім. "Святої Анни". Начальник Управління охорони здоров`я Кропивницької міської ради пані Оксана Макарук наполягає на об`єднанні двох пологових будинків №1 та №2, аргументуючи це рішення необхідністю економії міського бюджету. Натомість колектив Пологового будинку № 2 ім. "Святої Анни", громада міста , громадські організації та громадські активісти вважають таку перспективу порушенням конституційних прав громадян на якісну та доступну медичну допомогу", – йдеться у тексті електронного звернення.
Зазначимо, що сьогодні на виконкомі розлядатиметься питання про оптимізацію пологових будинків у Кропивницькому. Наразі під петицією підписалися 23 громадяни.
 
У Кропивницькому активісти створили петицію проти закриття пологового №2
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований