10 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградщина стала учасником програми фінансування ОТГ від США

Кіровоградщина увійшла до складу 7 областей України, які стали учасниками програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). 
Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час церемонії відкриття програми DOBRE. Повідомляє Златопіль з посиланням на «Урядовий портал».
«У 2015 році ми мали 159 об’єднаних територіальних громад. До кінця 2016-го їх буде 368. Ви вже взяли на себе відповідальність. Сьогодні все у ваших руках. Ви вже маєте повноваження, збільшені бюджети, можливість вибудовувати стратегію. І саме на це спрямований проект DOBRE. Ви отримаєте підтримку для розробки стратегічних планів, реалізації конкретних проектів. Та найголовніше – це перспектива розвитку ваших територіальних громад та якісних змін у них», – зазначив Зубко. 
За словами Віце-прем’єр-міністра, програма створена за підтримки Агенції з міжнародного розвитку США (USAID). В її рамках протягом наступних 5 років Україні буде надано 50 млн доларів США на підтримку ОТГ.
Кіровоградщина стала учасником програми фінансування ОТГ від США
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований