10 травня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому перевірять законність будівництва парковки на Пермській

Законність будівництва парковки, що розпочалася днями по вулиці Великій Пермській 11/2 перевірить інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Кіровоградській області. 
Про це на своїй сторінці в соцмережі “Фейсбук” повідомив очільник спецінспекції Кропивницького Андрій Максюта, інформує Златопіль з посиланням на УНН-Центр.
“Є в нашому місті підприємці, які не запитують думку громадян і не вважають за потрібне погоджувати свої задуми з місцевою владою. Просто беруть і самовільно будують, встановлюють і облаштовують. При цьому роблять буцім і потрібні речі — захищають свій заклад торгівлі від підтоплення, облаштовують парковку… Але, роблять це не цивілізовано і не зовсім законно. Звертаюся до інспекції ДАБК у Кіровоградській області з проханням надати висновок про законність будівельної діяльності приватного підприємця по вулиці В.Пермській, 11/2. Свою оцінку надасть і спецінспекція, й управління архітектури, а також інші уповноважені органи”, — повідомив А.Максюта.
Також, очільник спецінспекції в дописі зазначив, що під час будівництва будівельники пошкодили бордюри. Окрім того, А.Максюта повідомив, що підприємці, які здійснюють будівництво, можуть бути причетними до самостійного спилювання зелених насаджень.
фото – subscribe.ru
У Кропивницькому перевірять законність будівництва парковки на Пермській
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований