12 травня 2024, неділя

Кропивницький педуніверситет святкує своє 95-річчя (ФОТО)

Один з найбільших вищих навчальних закладів регіону – Кіровоградський державний педагогічний університет ім. Винниченка святкує сьогодні своє 95-річчя, інформує Златопіль.
На урочисте святкування, котре проходило в стінах обласної філармонії, завітало керівництво міста та області, а також народні депутати України, посадовці різних рівнів, викладачі та студенти вишу. 
У фойє філармонії на гостей свята чекали презентаційні стенди від факультетів університету, котрі у фотографіях, картинах, скульптурах та навіть схемах демонстрували відвідувачам багату історію навчального закладу.
Святковий концерт відкривали студенти кафедри хореографічних дисциплін мистецього факультету КДПУ та народний хореографічний ансамбль "Пролісок" з композицією "Ода радості", котра якнайкраще відобразила загальний настрій що панував у залі. 
[widgetkit id=1402]
З вітальною промовою перед гостями виступив й ректор педінуверситету Олег Семенюк. 
"Сьогодні ми святкуємо не просто день народження навчального закладу, ми віддаємо шану поколінням викладачів, котрі виховали тисячі талановитих студентів, що нині розбудовують нашу країну", – зазначив у вітальному слові Семенюк. 
Окрім традиційних для подібних святкувань вітальних слів та концертної програми, на сцені філармонії відбулась ще одна знакова подія – вручення  завідувачу кафедри германської філології Болелсаву Кучинському відзнаки "Почесний професор КДПУ".
Фото – Златопіль, ілюстрація – afterstudy.com.ua 
Кропивницький педуніверситет святкує своє 95-річчя (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований