29 квітня 2024, понеділок

В Кіровоградському СІЗО провели конкурс на кращий плакат на тему “Профілактика ВІЛ/СНІДу”

3 листопада 2014 року в Кіровоградському слідчому ізоляторі, відділом соціально-виховної та психологічної роботи для неповнолітніх ув’язнених та засуджених відділення ГОСО було проведено конкурс  кращий плакат на тему: «Профілактика ВІЛ/СНІД в установах Державної кримінально-виконавчої служби України». Про це Златополю повідомили у прес-службі ДПтС України в Кіровоградській області.
ВІЛ-інфекція та її кінцева стадія СНІД стали в  останні роки однією з айважливіших проблем.  Жодна країна не може вважати, що загроза її минула, оскільки у світі реєструються  нові  випадки інфікування.
Україна не є винятком в загальному епідемічному світовому просторі. Епідемія ВІЛ-інфекції/СНІДу охопила більшість регіонів нашої  країни.  
Слід  зазначити, що в останні два роки збудник активно поширюється всіма трьома шляхами:через кров серед  споживачів ін’єкційних наркотиків, статеві стосунки та від матері до дитини.
Під час конкурсу начальник медичної частини Олександр Степанов провів профілактичну бесіду з неповнолітніми  ув’язненими про профілактику та лікування ВІЛ/СНІДу в місцях позбавлення волі.
 
                                                                                 
 
В Кіровоградському СІЗО провели конкурс на кращий плакат на тему “Профілактика ВІЛ/СНІДу”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований