05 травня 2024, неділя

Мер Світловодська задекларував яхту, розважальний комплекс та гідроцикл

Міський голова Світловодська, що на Кіровоградщині, Валентин Козярчук задекларував розважальний комплекс вартістю 540 222 грн, а також гідроцикл та яхту, вартість яких невідома. Про це пише УНН-Центр з посиланням на Єдиний державний реєстр декларацій, інформує Златопіль.
Так, у власності очільника міста житловий будинок загальною площею 149 кв.м (вартість 116 598 грн), нежитлове приміщення площею 62,20 кв.м (вартість 20 000 тис. грн), розважальний комплекс площею 905 кв. м (вартість 540 222 грн) та кілька десятків земельних ділянок.
У власності дружини Ольги Козярчук квартира загальною площею 49 кв.м та ціле вбудоване приміщення 113 кв.м (вартість 60 986 грн). Син міського голови Павло Козярчук має квартиру площею 65 кв.м (вартість 145 363 грн) та житловий будинок загальною площею 206 кв.м (вартість 462 150 грн) та кілька земельних ділянок.
Крім того, очільник міста задекларував два легкових автомобіля (KIA та SUBARU), два мотоцикла, шість вантажних автомобілів, один автобус, гідроцикл та яхту крейсерсько-перегонова "Еверест". У власності дружини лише одна легкова автівка SUBARU.
Заробітна плата отримана за основним місцем роботи – 64 089 тис. грн., дохід від зайняття підприємницькою діяльністю – 62 159 тис. грн. Також вказаний дохід від надання майна в оренду та від повернення позик. У подарунок Валентин Козярчук у негрошовій формі отримав 1 млн 935 тис. грн.
Нагадаємо, до 31 жовтня 2016 року (протягом 60 днів, починаючи з моменту запуску) декларації мають подати особи, які згідно зі ст.50 Закону України “Про запобігання корупції” займають відповідальне та особливо відповідальне становище. Декларації подають усі високопосадовці, народні депутати, депутати місцевих рад, міські та селищні голови, посадові особи Збройних сил України, судді, співробітники податкової служби, посадові та службові особи органів прокуратури, НАБУ, члени Національного агентства з питань запобігання корупції, Центральної виборчої комісії, поліцейські та інші.
Фото – УНН
 

Мер Світловодська задекларував яхту, розважальний комплекс та гідроцикл
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований