04 травня 2024, субота

Усі соціальні заклади Кіровоградщини з теплом

Про це під час апаратної наради повідомила директор департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ольга Довжук. Повідомляє Златопіль з посиланням на сайт ОДА.
За словами посадовця, на сьогодні в області працюють всі котельні. У той же час, не вдалося стовідсотково забезпечити опалення житлових будинків. Зокрема, одна багатоповерхівка й досі не опалюється у Світловодську, не підключено до опалення шість багатоповерхівок у Кропивницькому. – Над усуненням поривів наразі працюють ремонтні бригади, і вже найближчим часом тепло буде подане й до цих будинків, – зазначила директор профільного департаменту.
Ольга Довжук також повідомила, що усі дитячі садочки, загальноосвітні школи та лікарні, що функціонують на території області, на сьогодні опалюються.
Голова облдержадміністрації звернувся до керівників Світловодська та Кропивницького з проханням вжити невідкладних заходів і прискорити ремонтні роботи. – Опалювальний сезон в області триває вже два тижні і люди, які проживають у будинках, що не опалюються, не повинні бути в холоді і відчувати дискомфорт, – наголосив Сергій Кузьменко.
 
фото з власного архіву "Златополя"
Усі соціальні заклади Кіровоградщини з теплом
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований