20 травня 2024, понеділок

Жителі Кіровоградщині здали до поліції більше 140 одиниць зброї

Більше 140 одиниць зброї громадяни здали до поліції протягом жовтня. Про це Златополю повідомили в секторі комунікації поліції Кіровоградської області з посиланням на матеріали дозвільної системи управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.
На території області закінчився місячник, у рамках якого поліцейські вживали додаткових заходів, спрямованих на протидію незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів, а також профілактику злочинів з їх використанням.
У результаті до органів поліції місцеві жителі здали 142 одиниці зброї, з яких 2 – нарізної армійських зразків, 7 мисливських нарізних карабіни (3 – незареєстровані), 116 мисливських гладкоствольних рушниць (26 – незареєстровані), 16 одиниць холодної зброї та саморобний вогнепальний пристрій.
Також до поліцейських підрозділів населенням було здано 8 пристроїв для відстрілу гумових куль (1 – незареєстрований), 12 газових пістолетів (револьверів), один з яких незареєстрований, 133 боєприпаси, 300 г пороху та 326 г тротилу і дві гранати Ф-1.
На сьогоднішній день за побажанням громадян у їх власність зареєстровано мисливську комбіновану рушницю «Sauer» та 15 мисливських гладкоствольних рушниць, які раніше зберігались незаконно.
Від кримінальної відповідальності завдяки добровільній здачі зброї та боєприпасів звільнено 11 осіб.
Ілюстрація – zbroya.info
 

Жителі Кіровоградщині здали до поліції більше 140 одиниць зброї
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований