02 жовтня 2024, середа

В Малій Висці відбувся семінар-практикум для бухгалтерів

Питанням дотримання вимог законодавства про праці в нинішніх умовах було присвячено семінар-практикум, що відбувся в Малій Висці. Його організаторами стали фахівці управління Держпраці в Кіровоградській області та громадська організація "Всеукраїнський бухгалтерський клуб" та Кіровоградське представництво Групи компаній "Баланс". Про це повідомляє Златопіль.
Як зазначила начальник відділу з питань праці Управління Держпраці в Кіровоградській області Ганна Масловська, актуальність і потреба такого практикуму сьогодні цілком очевидна. Адже часті зміни у сфері оплати праці, легалізація тіньової зайнятості, підвищення мінімальних зарплат та інше ставлять перед керівниками підприємств різних форм власності, бюджетних організацій, приватними підприємцями чимало запитань, на які потрібно шукати відповіді в законодавстві.
Саме з цією метою і проведено семінар на Маловисківщині, до участі в якому долучилося стільки охочих, що сесійна зала районної ради видалась замала для такої кількості учасників.
Протягом кількох годин в режимі "запитання-відповідь" йшла зацікавлена розмова на теми,що хвилюють усіх як в непростих економічних умовах дотриматись доволі суворих вимог законодавства про працю. що буває, коли це не вдається, яким є порядок індексації заробітної плати, як вижити, коли, як анонсується на рівні уряду, з січня удвічі зросте мінімальна зарплата тощо.
фото "Златопіль"
В Малій Висці відбувся семінар-практикум для бухгалтерів
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований