20 травня 2024, понеділок

Частина жителів Долинської не має нормального доступу до питної води

Комунальним підприємством “Долинське міське комунальне господарство” при Долинській міській раді проводиться підвезення питної води населенню західної частини міста. Враховуючи чисельні звернення жителів західної частини міста щодо покращення якості води, виконкомом міської ради спільно з КП "Долинське міське комунальне господарство" днями проведено моніторинг підвезення води. Про це повідомили у прес-службі Долинської міської ради. Повідомляє Златопіль з посиланням на УНН-Центр.
В ході проведеної роботи встановлено, що послугами по підвезенню питної води користується близько 150 дворів і є необхідність затвердження чіткого графіку підвезення питної води та поліпшення її якості. А також необхідно розробити та затвердити економічно обґрунтовану її вартість.
Затвердження чіткого графіку підвезення води позбавить населення від необхідності годинами чергувати на вулиці щоб набрати води.
Враховуючи збитковість цієї послуги, при існуючій ціновій політиці для комунального підприємства рекомендовано розробити економічно обґрунтовану ціну підвізної води для жителів західної частини міста.
фото УНН-Центр
Частина жителів Долинської не має нормального доступу до питної води
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований