01 жовтня 2024, вівторок

В Олександрії поховали загиблого в армії солдата

29-річного контрактника Василя Дівіченко, який загинув від вибуху гранати у військовій частині, поховали в Олександрії вчора, 2 листопада. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на Мою Олександрію.
З бійцем прийшли попрощатися сотні людей. Стояли в почесній варті і несли труну його товариші по службі – бійці 3-го полку спецпризначення.
Рідні та друзі згадують Василя як життєрадісного, благополучного та позитивного чоловіка. Він серйозно ставився до сім'ї. Маючи трьох дітей, завжди шукав заробіток, щоб близькі ні в чому не мали потреби. Власне, і на контракт пішов заради грошей: "Батьківщину захищати, грошей заробити, сім'ю годувати. Ну, а як в наш час?" – Розповів дядько покійного Андрій Дівіченко.
Нагадаємо, трагедія сталася в Кропивницького 31 жовтня. У розташуванні полку в руках одного з бійців вибухнула граната Ф1. Вибух стався близько 12 години в приміщенні на вулиці Кавалерійській, 31 на другому поверсі. Поверх орендує третій полк спецпризначення. Загинув Дівіченко і троє отримали поранення – 19, 26 і 28 років.
фото "Моя Олександрія"
 

В Олександрії поховали загиблого в армії солдата
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований