01 жовтня 2024, вівторок

В Олександрії поховали учасника АТО (ФОТО)

Сьогодні, 4 листопада, в Олександрії, що на Кіровоградщині, поховали 34-річного Андрія Узлова, який помер в зоні проведення АТО. ПРо це повідомляє Златопіль із посиланням на Мою Олександрію.

Прощання пройшло біля рідного дому бійця на вулиці Паризької комуни, 50. На церемонію прийшли родичі, друзі, приїхали однополчани. Покійний служив командиром БТР в 1-му окремому мотопіхотному батальйоні "Волинь".
На даний момент батальйон дислокується в селищі Новоайдар Луганської області (це зона АТО). За словами товаришів по службі, 1 листопада Узлов був присутнім на вечірньому шикуванні о 21:00, а вранці 2 листопада о 10:00 його тіло знайшли в розташуванні частини під відкритим небом без ознак життя.
"Можливо, ввечері або вночі вийшов на свіже повітря, або зателефонувати, або в туалет, і стало погано", – припускають товариші по службі.
Троюрідна сестра покійного Наталія Банник розповіла, що попередньою причиною смерті назвали інсульт. 
"Видно, що йому робили трепанацію черепа, швидше за все, крововилив в мозок", – поділилася вона.
І родичі, і товариші по службі тепло згадують покійного: 
"Чудовий хлопець, ви ж бачите, скільки нас приїхало, – каже заступник командира взводу Іван Назаренко – Напишіть, що це не мої слова, від усього нашого колективу.", – Додає він.
Узлов Андрій Миколайович народився 19.10.1982 року в Олександрії. Закінчив школу №19 і Олександрійський профліцей (ПТУ №13) за фахом електрослюсар. Служив в армії в Криму. Потім працював охоронцем в магазинах, клубах, займався приватними будівельними ремонтами. Їздив на заробітки в Севастополь, Харків.
У вересні 2014 року Узлова викликали в АТО по мобілізації від Олександрійського військкомату. Після навчального центру "Десна" направили в 1-й окремий мотопіхотний батальйон "Волинь". Служив командиром БТР. Брав участь в боях в Дебальцеве, Горлівці, Красногорівці. Через рік демобілізувався і прийшов додому, отримав статус учасника АТО. У червні 2016 року підписав контракт і повернувся в рідний батальйон. Помер в розташуванні батальйону в Новоайдарівці 02.11.2016 року.

У Андрія залишилися мати Раїса Петрівна і рідний старший брат Анатолій. Обзавестися власною сім'єю боєць не встиг. Була дівчина, з якою збирався розписатися після повернення. Узлова поховали на Верболозівському кладовищі.
Фото – Моя Олександрія
В Олександрії поховали учасника АТО (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований