02 жовтня 2024, середа

Бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка запрошує (АНОНС)

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 7 по 13 листопада 2016 року:
7 листопада о 14.30 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Створення буклету в програмі Microsoft Office Publisher».
9 листопада о 14.00 годині  у відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам буде проводитись мовознавчий турнір «Український ГраВікКон», присвячений Дню української писемності та мови. Також у відділі діятиме книжкова виставка «Мова – дзеркало народу», на якій буде представлена література на дану тематику.
9 листопада о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться майстер-клас «Книжкова лікарня» з циклу заходів  проекту «Швидка книжкова допомога» та відкриття книжкової виставки «Подорож казковою Європою», присвячених Всеукраїнському Дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.
10 листопада о 10 годині 30 хвилин фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують найменших користувачів на мультивізіон «З першого кадру…», присвяченого Дню мультиплікації.
«Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. 
Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.
 
Бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка запрошує (АНОНС)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований