17 травня 2024, п’ятниця

У Петрівській виправній колонії відбулася прокурорська перевірка

4 листопада 2014 року в Петрівській виправній колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49),із залученням фахівців відповідних районних служб, за участю заступника прокурора Кіровоградської  області, старшого радника юстиції Євгена Здоренка було здійснено інспектування діяльності виправної установи за всіма напрямками. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на прес-службу управління  ДПтС України в Кіровоградській області.
Фахівці детально перевірили стан виробничо-господарської та оперативно-службової діяльності відповідних служб установи. Крім того, здійснили огляд відділень соціально-психологічної служби, перевірили стан дотримання санітарно-гігієнічних норм та пожежної безпеки.
Під час робочого візиту заступника прокурора області супроводжували заступник начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області підполковник внутрішньої служби Наталія Рогожко та начальник Петрівської виправної колонії (№49) полковник внутрішньої служби Едуард Кущ.
Керівники обласної прокуратури та облуправління ДПтС України в Кіровоградській області провели прийом засуджених з особистих питань. Засуджені звертались за допомогою у вирішенні наболілих питань. Іноді питання потребували додаткової інформації й стосувались особистого життя.                  
-“Перевірка колонії це в першу чергу здійснення планомірного та систематичного впливу на керовані об’єкти, з ціллю попередити чи вчасно виявити й усунути відхилення в їхньому розвитку і функціонуванні”,- зазначила заступник начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області Наталія Рогожко.     
                                                                                           
 
У Петрівській виправній колонії відбулася прокурорська перевірка
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований