30 вересня 2024, понеділок

Голова обласної ради відзначив кращих працівників культури Кіровоградщини

Сьогодні в обласному центрі відбулися урочистості з нагоди відзначення працівників культури та майстрів народного мистецтва, у яких взяв участь голова обласної ради Олександр Чорноіваненко. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на сайт обласної ради.
Від імені депутатського корпусу обласної ради Олександр Анатолійович подякував усім працівникам галузі завагомий внесок у розвиток національної культурної скарбниці та побажав, зокрема, щедрих творчих ужинків, натхнення і людської вдячності за нелегку, однак таку потрібну людям працю.
За творчі здобутки, вагомий особистий внесок у розвиток духовної культури Кіровоградської області та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва обласними відзнаками нагороджено:
Почесною грамотою обласної ради:
Бондаря Анатолія Анатолійовича, начальника відділу культури і туризму Новоукраїнської райдержадміністрації; Гребень Ларису Олександрівну, начальника відділу культури і туризму Бобринецької райдержадміністрації; Олєннікову Олену Михайлівну, начальника управління розвитку культури, мистецтв та фінансового забезпечення — головного бухгалтера департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації.
Грамотою обласної ради:
Волчка Олександра Івановича, начальника відділу культури і туризму Знам'янськоїрайдержадміністрації; Левченко Любов Анатоліївну,начальника відділу культури і туризму Маловисківськоїрайдержадміністрації.
Подяку Кіровоградської обласної ради оголошено Медусі Тетяні Олександрівні, начальнику художнього цеху КЗ “Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.М.Л.Кропивницького”.
фото з сайту обласної ради
Голова обласної ради відзначив кращих працівників культури Кіровоградщини
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований