01 жовтня 2024, вівторок

Жителям Світловодська прикрутять тепло

7 листопада в кабінеті Світловодського міського голови Валентина Козярчука пройшла щотижнева оперативна нарада за участі керівників підрозділів, служб та комунальних підприємств міста. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на сайт Світловодської міськради.
Під час наради Козярчук заслухав звіти керівників усіх відповідних служб та представив нового керівника СП «ТОВ «Світловодськпобут».
«Отже, головне завдання сьогодення – забезпечення міста теплом, – зазначив міський голова, – виконано. Новому керівнику доручено здійснити підписання договорів на постачання енергоносіїв, щоб забезпечити нормальну роботу підприємства», – сказав Козярчук.
На завершення оперативної наради заступник міського голови з питань ЖКГ Анна Нестеренко повідомила, що у зв’язку із потеплінням, з метою економії, опалення трохи «прикрутять», у зв’язку з чим обов’язково проведуть перерахунок абонентської плати. А цього тижня пріоритетними для комунальних служб будуть наступні напрямки: прибирання міста від листя, приведення до ладу сміттєвих майданчиків та відновлення освітлення на вулицях міста.
фото прес-служби міськради Світловодська
Жителям Світловодська прикрутять тепло
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований