11 травня 2024, субота

У Чорноліському лісгоспі провели випробувальний запуск квадрокоптера

Разом із чорноліськими лісівниками за станом лісових насаджень стежитиме квадрокопетр. У лісгоспі провели випробувальний запуск придбаного безпілотного літального апарату, пише Златопіль з посиланням на УНН-Центр.
Пристрій може виконувати багато функцій, які полегшать роботу лісової охорони. Його можна використовувати в охороні лісу та плантацій новорічних ялинок, під час проведення ревізій лісових обходів, перевірки якості виконання лісогосподарських заходів, у моніторингу всихання насаджень. Апарат також призначений для фото- і відеозйомки лісових масивів.
Квадракоптер корисний у боротьбі з незаконними рубками, дає змогу розгледіти пожежу з будь-якого місця зльоту та допоможе більш ефективно координувати гасіння пожеж й визначати точну площу охопленої вогнем території.
Під час роботи літального апарату одночасно ведеться зйомка і передача даних на базовий пульт в онлайн-режимі. Максимальна висота польоту 500 метрів, радіус дії дистанційного керування до 3 кілометрів, час польоту до півгодини.
фото "УНН-Центр"
У Чорноліському лісгоспі провели випробувальний запуск квадрокоптера
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований