18 травня 2024, субота

У Кропивницькому готуються зустрічати перший муніципальний інвестиційний форум

Кропивницький готується представити свої інвестиційні програми широкому колу потенційних інвесторів. 23 листопада в обласному центрі стартує Перший муніципальний інвестиційний форум. Про це Златополю повідомили у прес-службі міськради.
Міський голова Андрій Райкович доручив задіяним в його організації виконавчим органам надзвичайно серйозно і   ретельно поставитися до підготовки важливогозаходу.
– Інвестиційний форум – це обличчя нашого міста, демонстрація його можливостей, потенціалу, – відзначив очільник Кропивницького. – Ми запрошуємо поважних гостей: високих державних службовців, представників великого бізнесу, міжнародних фондів, тож все має бути ретельно сплановано. Перш за все, за яскравою і привабливою рекламою заходу має стояти розумний зміст, зрозумілі презентації проектів. Крім того, важливо до дрібниць продумати сервісні питання – від розміщення людей в готелях, до перевірки маршруту їх пересування містом.
Відповідальні за Форум в кінці тижня мають відзвітувати перед міським головою, й продемонструвати детальний план його проведення.
ілюстрація з власного архіву "Златополя"
У Кропивницькому готуються зустрічати перший муніципальний інвестиційний форум
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований