23 травня 2024, четвер

Кіровоградщина: з початку року податківці отримали від громадян 542 звернення

Загальна кількість письмових звернень громадян, що надійшли до органів ГУ ДФС Кіровоградської області за січень-жовтень 2016 року складає 333 одиниці, з них 330 заяв та 3 скарги.  Про це Златополю повідомили у прес-службі установи.
Із вищезазначених звернень – 265 надійшло поштою (безпосередньо від громадян), 51 звернення через органи влади, 13 звернень через правоохоронні органи, 1 звернення через НАБУ та 3 звернення через уповноважену особу.
Основні питання, що порушують громадяни в зверненнях стосуються переважно контрольно – перевірочної роботи (20,1%), адміністрування податків (19,8%), інформування про ухилення від сплати податків (16,8%), соціального захисту (12,9%) та питання фінансового забезпечення колишніх працівників (11,1%). 
За результатами виконання: 312 звернень виконано в термін та 21 звернення знаходиться на виконанні.
Водночас, окрім письмового спілкування існує практика проведення особистих прийомів громадян посадовими особами. Так, протягом січня – жовтня 2016 року в органах ГУ ДФС у Кіровоградській області здійснено 209 прийомів за зверненнями громадян, з них: 188 заяв (90,0%) та 21 пропозиція (10,0%), яким надана усна відповідь (роз’яснення).
Переважна більшість звернень громадян, що надійшли під час особистого прийому, стосувалися адміністрування податків, контрольно-перевірочної роботи, реєстрації та обліку платників. 
Для оперативного розв’язання проблемних питань, що виникають у платників податків та громадян, в Головному управлінні ДФС в області працює приймальня громадян. 
Записатися на особистий прийом до посадових осіб Головного управління ДФС в області можна за телефоном (0522) 36-69-99. Адреса приймальні громадян Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55.
фото прес-служба ГУ ДФС
 
Кіровоградщина: з початку року податківці отримали від громадян 542 звернення
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований