14 травня 2024, вівторок

В Кропивницькому відбулася інформаційно-просвітницька акція “Пізнай проблему через творчість”

29 листопада громадські активісти обласної інформаційної служби з актуальних питань жіноцтва (ОЖІС) спільно з департаментом соціального захисту населення Кіровоградської ОДА провели інформаційну акцію "Пізнай проблему через творчість". Про це Златополю повідомили організатори.
Захід проводиться в рамках інформаційно-просвітницької кампанії за проектом «Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні в Кіровоградській області» та Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». В акції взяли участь студенти кооперативного коледжу економіки та права імені М.П.Сая, вихованці СЗОШ №6, ліцею "Сокіл"  – загалом  близько 100 студентів та школярів, які знайомилися з соціально важливою інформацією щодо попередження і запобігання поширенню у молодіжному середовищі проявів злочинів, пов’язаних з торгівлею людьми. 
На початку заходу члени громадської організації розповіли про те, що саме являє собою таке негативне явище, як торгівля людьми та його масштаби в області, нашій країні і світі. Присутні переглянули фільм «Життя на продаж», про схему, через яку пересічні українці стають рабами та отримали інструкцію як потрібно діяти, щоб цього не відбулося. Потім юнаки та дівчата вже самі створювали соціальні плакати на тему протидія торгівлі людьми та запобігання насильству. Творчі роботи, які були створені протягом  29 листопада, візьмуть участь у виставці-конкурсі, і відвідувачі обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського матимуть можливість обрати переможців. Малюнки переможців використають як зображення на календар наступного року і розмістять на блокнотах. Завершення акції планується 10 грудня до Міжнародного дня захисту прав людини.   
Також, 2 грудня, саме в Міжнародний день боротьби за скасування рабства,   активісти ГО "Обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва"  у навчальних закладах міста проведуть  інформаційно-просвітницьку акцію "На запчастини  – тільки машини".
фото організаторів 
 
 

В Кропивницькому відбулася інформаційно-просвітницька акція “Пізнай проблему через творчість”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований