28 квітня 2024, неділя

Голова обласної ради підписав контракт із директором Власівського пансіонату для ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням

У рамках робочого візиту голова обласної ради побував у Власівському пансіонаті для ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням. Про це Златополю повідомили у прес-службі обласної ради.
Будинок інтернат уведений в експлуатацію у 1985 році, а з 1991 – відкрито геріатричне відділення на 100 ліжок. З 2003 року Власівський будинок – інтернат перейменовано на Власівський пансіонат для ветеранів праці з геріатричним відділенням.
Олександр Чорноіваненко ознайомився з умовами перебування у пансіонаті, поспілкувався з підопічними та працівниками закладу.
Голова обласної ради звернув увагу на якість послуг, що надаються мешканцям. Зокрема, у пансіонаті забезпечено цілодобову кваліфіковану медичну допомогу. Працюють фізіотерапевтичний, масажний, процедурний кабінети, є сучасне реабілітаційне обладнання для проведення, відповідно до індивідуальних програм, реабілітації інвалідів.
Підопічні забезпечені чотириразовим, у тому числі і дієтичним харчуванням. У пансіонаті є перукарня, спортивний зал, в якому підопічні мають можливість займатися на спортивних тренажерах. До їх послуг – бібліотека, в якій на сьогоднішній день налічується 6 тис. примірників художньої літератури, а також газети та журнали.
Мешканці пансіонату задоволені умовами проживання та вдячні обслуговуючому персоналу.
Майже двадцять років очолює Власівський пансіонат У співбесіді з головою обласної ради директор пансіонату виклав своє бачення щодо подальшого розвитку закладу.
Олександр Чорноіваненко підписав контракт із директором Власівського пансіонату для ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням Кламтом Сергієм Дмитровичем про подальше перебування на посаді.
фото з власного архіву
Голова обласної ради підписав контракт із директором Власівського пансіонату для ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований