26 квітня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому на автовокзалах провели ярмарки вакансій

В рамках реалізації проекту «Квиток до успіху» Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості для мешканців та гостей міста Кропивницького на території автовокзалів № 1 та № 2 проведено низку ярмарків вакансій.
Місце проведення ярмарків обрано невипадково, адже саме тут завжди вирує великий потік людей, а далеко не кожна людина має змогу викроїти час для візиту до центру зайнятості, проте має потребу у працевлаштуванні. 
Фахівці міськрайонного центру зайнятості під час проведення заходу надавали присутнім інформацію про послуги, що надає служба зайнятості клієнтам, ознайомили з наявними на підприємствах, в установах та організаціях міста та району вакансіями. Учасникам заходу було запропоновано понад 1000 вакансій, що надані 521 роботодавцем, серед них ПАТ «Ельворті», ПАТ «Гідросила», ПрАТ «Гідросила АПМ», ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань», ТОВ «Екостайл», ТОВ «Вересень плюс», ТОВ «Вересень логістик», ПАТ КШФ «Зорянка», ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» та ін. 
Крім того, присутніх поінформували про новітні форми роботи служби зайнятості з використанням засобів інтернет-зв'язку, а саме: запис відеорезюме, організація онлайн-співбесід, оперативне інформування населення про актуальні вакансії через соціальні мережі тощо.
Вступаючи у діалог, дехто уважно перечитував перелік вільних робочих місць, про які заявили працедавці, інші цікавились пропозиціями з гідною оплатою праці, зручною транспортною розв’язкою, умовами праці та графіком роботи за такими вакансіями як: електромонтер, продавець продовольчих  та непродовольчих товарів, вантажник, верстатник широкого профілю, охоронник, інженер, менеджер із збуту та ін.
За результатами проведених заходів 3 особам рекомендовано відвідати зазначені підприємства-учасники заходу для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на виробництві та пройти співбесіди з роботодавцями; 5 особам видано направлення на працевлаштування за професіями  водій автотранспортних засобів, електрик дільниці, сортувальник, перукар та підсобний робітник.
Слід зазначити, що безпосереднє спілкування роботодавців з шукачами роботи під час проведення таких заходів дає більш ефективний результат, адже для  роботодавців це можливість презентувати свої вакансії, підібрати необхідних працівників, а незайняті громадяни, у свою чергу, можуть з перших вуст отримати відповіді на всі питання, які їх цікавлять, та вирішити питання працевлаштування.
Д. Петренко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями
Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
Ілюстрація – Златопіль
 

У Кропивницькому на автовокзалах провели ярмарки вакансій
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований