20 травня 2024, понеділок

В Олександрії міліцією ведуться пошуки серійних “домушників”

В будинках приватного сектора Олександрії почастішали випадки крадіжки. Про це повідомив начальник відділення дільничних інспекторів міліції МВВС Денис Малецький. Пише “Моя Олександрія”.
За його словами,крадіжки фіксуються практично кожну другу ніч. Наприклад, цієї ночі, з 9 на 10 листопада, в одному з будинків викрадений ноутбук і сума грошей до 400 грн .
Злодії облюбували кілька міських мікрорайонів: 14-й, 15-й, Бадину і село Мартоіванівку. Критичними за кількістю скоєних крадіжок вважаються вулиці Знаменська, Куйбишева, Вище – Празька, Димитрова, Постишева .
В основному, викрадають те, що лежить на видному місці- комп’ютери, ноутбуки, планшети, мобільні телефони, стереосистеми. Гроші беруть в тому випадку, якщо вони на поверхні, а спеціально не шукають.
Малецький зазначив, що міліція активно шукає злочинців, є коло підозрюваних осіб. А жителям приватного сектора він порадив посилити запори, надійніше закривати двері і вікна, а також, по -можливості, подовжити прив’язь собаки. Крадіжки відбуваються вночі після 23 години під час відсутності господарів. Зловмисники проникають в житло через двері або вікна зі слабкими, неякісними замками.
 
В Олександрії міліцією ведуться пошуки серійних “домушників”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований