19 травня 2024, неділя

Рятувальники Кіровоградщини отримали нову техніку

Протягом 2016 року силами ремонтно-допоміжної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Кіровоградській області здійснено капітальні ремонти пожежних автоцистерни «ЗІЛ-131» 31-ї та 19-ї Державних пожежно-рятувальних частин смт Новоархангельська та м. Новоукраїнки, легкових автомобілів «ВАЗ-21043», «MAZDA-323», «ВАЗ-210994» транспортно-господарчої частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в області. Про це Златополю повідомили у прес-службі відомства.
Разом з тим від Державної служби з надзвичайних ситуацій України у 2016 році отримано 2 нові спеціальні автомобілі – пожежна автоцистерна на шасі «МАN» та оперативно-піротехнічний автомобіль «Mitsubishi L-200», що дало змогу частково оновити парк транспортних засобів 1-го Державного пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області.
28 грудня після завершення капітальних ремонтних робіт до 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівки передається пожежна автоцистерна «ЗІЛ-433362».
Управління ДСНС в області і надалі проводитиме роботу щодо відновлення наявної у підпорядкованих підрозділах пожежної та рятувальної техніки.  
фото прес-служби УДСНС в області
 

Рятувальники Кіровоградщини отримали нову техніку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований