07 травня 2024, вівторок

На Кіровоградщині військовим надано 4235 земельних ділянок – Держгеокадастр

Від часу запровадження ініціативи Урядом на сьогодні у Кіровоградській області учасники АТО вже завершили процес оформлення у власність 4235 земельних ділянок. Проекти землеустрою затверджені на ділянки загальною площею понад 7,8 тис. гектара. Найбільшу кількість земельних ділянок військовим надали у Новомиргородському (622 – площею 1,2 га), Кіровоградському (546 – площею 960 га), Новоукраїнському (248 – площею 478 га), Компаніївському (227 – площею 419 га), Добровеличківка (215 – 331 га), Олександрійському (212 – 417 га) районах.  Про це пише Златопіль з посиланням на прес-службу ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області.
Загалом в області учасники АТО та члени родин загиблих військовослужбовців отримали 7730 дозволів на розроблення проектів землеустрою для відведення землі. Після завершення процедури оформлення земельних ділянок військові отримають у власність землі загальною площею понад 14247 гектарів.
Найбільшу кількість дозволів на розроблення земельної документації отримали учасники АТО у Кіровоградському (896), Новомиргородському (834), Знам’янському (516), Олександрійському (498), Олександрівському (463)  районах Кіровоградщини. 
Довідково
Надання у власність земельних ділянок учасникам АТО здійснюється у порядку визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, який посвідчує його участь в АТО.
На сайті Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області розміщена покрокова схема дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки, а також перелік зарезервованих земельних ділянок для учасників антитерористичної операції. Роз’яснення складено з урахуванням запитів, які найчастіше надходять до земельного відомства.
фото – lvivnews.ua
 
На Кіровоградщині військовим надано 4235 земельних ділянок – Держгеокадастр
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований